071 - 799 80 85

Letselschade advocaat nodig in Leiden?

Een verkeersongeval gehad in Leiden?

Als u door toedoen van een ander een verkeersongeval hebt gehad in Leiden of in de omgeving van Leiden, dan wilt u natuurlijk uw letselschade vergoed krijgen. Soms is het lastig om de aansprakelijkheid vast te stellen en de hoogte van de schadeclaim te bepalen. Een letselschadespecialist in de regio Leiden die veel ervaring heeft met schade na een verkeersongeval kan u daar goed bij helpen. U heeft immers zelf al genoeg aan uw hoofd. Wij kunnen uw zorgen volledig van u overnemen en zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Een verkeersongeval kan er voor zorgen dat u tijdelijk niet kunt werken, het huishouden niet kunt doen en misschien zelf niet kunt autorijden of fietsen. Al deze consequenties van een aanrijding brengen kosten met zich mee. Deze kunnen wij in de omgeving van Leiden voor u verhalen bij de schuldige partij. Wij dienen voor u een schadeclaim in en onderhandelen met de verzekeraar van de tegenpartij. Wij stellen alles in dienst om u zo goed mogelijk te helpen en te zorgen dat uw schade vergoed wordt. Zoekt u ook een letselschade advocaat? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

 

Uw letselschade advocaten

Wij hebben twee advocaten die u kunnen helpen met uw letselschade. Uw letselschadespecialist Mw. mr. R.T. Bocxe en letselschadespecialist mr. B.A.M. Schümmer staan voor u klaar in Leiden om u juridisch te helpen. Wij dragen het Keurmerk Letselschade, wat u de garantie geeft dat u bij een gerenommeerd kantoor zit, en zijn onder andere lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) en specialisatievereniging Advocaat voor Slachtoffers van Personenschade (ASP).

We hebben beide jarenlange ervaring als letselschadespecialist in Leiden en in de omgeving van Leiden en weten dus wat er speelt en hoe het werkt. Zoekt u ook een letselschade advocaat in Leiden of in de omgeving van Leiden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek bij u thuis.

 

Waarom Rijnland Advocaten?

  • Wij behartigen uitsluitend de belangen van slachtoffers
  • Korte lijnen, heldere adviezen, weten waar u staat
  • Wij kunnen goed onderhandelen en schuwen een procedure niet

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Dit claimen wij voor u

• Onverzekerde ziektekosten
• Hulp- en verplegingskosten
• Reiskosten
• Inkomensverlies
• Verminderde pensioenopbouw
• Smartengeld

Werkgebied

Leiden, Lisse, Oegstgeest, Warmond, Noordwijk, Katwijk aan Zee, Valkenburg, Voorschoten, Sassenheim, Stompwijk, Zoeterwolde, Koudekerk aan den Rijn, Hillegom, Roelofarendsveen en Oude Weteringe.

Hoofdvestiging

Menu