085 - 106 12 13

Letselschade advocaat nodig in Leiden?

Slachtoffer van een bedrijfsongeval in Leiden?

Bij een bedrijfsongeval denkt men al snel aan werken in de bouw. Maar een bedrijfsongeval kan in veel verschillende sectoren plaatsvinden. Een ongeluk op het werk kan ook ontstaan door bijvoorbeeld slechte werkomstandigheden of een gebrek aan veiligheidsregels. Een werkgever kan in veel van deze gevallen aansprakelijk worden gesteld. Hier zijn werkgevers gelukkig voor verzekerd, wat het ook makkelijker maakt voor u om uw schadevergoeding te krijgen. Toch is het niet altijd even gemakkelijk om de aansprakelijkheid vast te stellen of doet de verzekeraar moeilijk. Hoe dan ook, als u in de omgeving van Leiden betrokken bent geweest bij een bedrijfsongeval is altijd verstandig om een specialist met veel ervaring op dit gebied in te schakelen.

Juridische hulp na een bedrijfsongeval vaak kosteloos

Nu denken veel mensen nog steeds dat juridische hulp erg duur is. Als er iemand anders aansprakelijk kan worden gesteld voor uw schade na een bedrijfsongeval, worden ook de kosten voor uw advocaat door de aansprakelijke partij vergoed. Dit komt bovenop de letselschadevergoeding die u krijgt, zodat het voor u geheel kosteloos is. Arbeidsongeschikt na bedrijfsongeval? Schakel dan snel een letselschadeadvocaat in. Hoe sneller u handelt hoe eerder en beter we u kunnen helpen. Voor professionele hulp bij letselschade in Leiden of in de nabije omgeving van Leiden bent u bij De Letselschade Raetsman aan het juiste adres.

 
 

Waarom kiest u voor ons?

  • Wij behartigen uitsluitend de belangen van slachtoffers
  • Korte lijnen, heldere adviezen, weten waar u staat
  • Wij kunnen goed onderhandelen en schuwen een procedure niet

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Dit claimen wij voor u

• Onverzekerde ziektekosten
• Hulp- en verplegingskosten
• Reiskosten
• Inkomensverlies
• Verminderde pensioenopbouw
• Smartengeld

Werkgebied

Leiden, Lisse, Oegstgeest, Warmond, Noordwijk, Katwijk aan Zee, Valkenburg, Voorschoten, Sassenheim, Stompwijk, Zoeterwolde, Koudekerk aan den Rijn, Hillegom, Roelofarendsveen en Oude Weteringe.

Hoofdvestiging