071 - 799 80 85

Letselschade advocaat nodig in Leiden?

Uw letselschadespecialist werkt samen in Leiden

In Leiden heeft uw letselschadespecialist als speerpunt samenwerken. Wij werken samen met u en, namens u, met de verzekeraar van de aansprakelijke partij. Ons doel is om ervoor te zorgen dat uw situatie weer wordt zoals voor u letsel opliep. Wij bieden u onze diensten aan in Leiden en in de omgeving van Leiden. Wij houden van een persoonlijke en doelgerichte aanpak. Uw belangen gaan voor. Wij houden altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek met onze cliënten. Dit kan bij ons op kantoor of bij u thuis in Leiden.

Juridisch advies in de regio Leiden

Rijnland Advocaten is uw letselschade expert in de regio Leiden. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit en wij helpen u graag met het claimen van een schadevergoeding. Als slachtoffer van een ongeval heeft u al genoeg aan uw hoofd. Daarnaast is het belangrijk dat u zich zo goed mogelijk kunt richten op uw herstel. Wij nemen daarom graag het volledige juridische traject voor u uit handen.

Werkwijze

Onze werkwijze kenmerkt zich als persoonlijk en betrokken. Wilt u meer weten over hoe u het beste een schadevergoeding kunt eisen? Neem dan voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op door te bellen naar 071 - 799 80 85 of vul het contactformulier op de website in. Wij helpen u graag al uw vragen te beantwoorden rondom het claimen van een schadevergoeding. Ook vertellen wij u graag meer over onze werkwijze en diensten in de regio Leiden.

 

Uw letselschade advocaten

Wij hebben twee advocaten die u kunnen helpen met uw letselschade. Uw letselschadespecialist Mw. mr. R.T. Bocxe en letselschadespecialist mr. B.A.M. Schümmer staan voor u klaar in Leiden om u juridisch te helpen. Wij dragen het Keurmerk Letselschade, wat u de garantie geeft dat u bij een gerenommeerd kantoor zit, en zijn onder andere lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) en specialisatievereniging Advocaat voor Slachtoffers van Personenschade (ASP).

We hebben beide jarenlange ervaring als letselschadespecialist in Leiden en in de omgeving van Leiden en weten dus wat er speelt en hoe het werkt. Zoekt u ook een letselschade advocaat in Leiden of in de omgeving van Leiden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek bij u thuis.

 

Waarom Rijnland Advocaten?

  • Wij behartigen uitsluitend de belangen van slachtoffers
  • Korte lijnen, heldere adviezen, weten waar u staat
  • Wij kunnen goed onderhandelen en schuwen een procedure niet

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Dit claimen wij voor u

• Onverzekerde ziektekosten
• Hulp- en verplegingskosten
• Reiskosten
• Inkomensverlies
• Verminderde pensioenopbouw
• Smartengeld

Werkgebied

Leiden, Lisse, Oegstgeest, Warmond, Noordwijk, Katwijk aan Zee, Valkenburg, Voorschoten, Sassenheim, Stompwijk, Zoeterwolde, Koudekerk aan den Rijn, Hillegom, Roelofarendsveen en Oude Weteringe.

Hoofdvestiging

Menu