085 - 106 12 13

Letselschade advocaat nodig in Leiden?

Letselschade door medische fout in Leiden

Als u het slachtoffer bent geworden van een medische fout, dan heeft dat een grote impact op uw leven. Een medische fout is niet makkelijk aan te tonen en kent vaak een lange nasleep, zowel in het proberen om je recht te halen als in de lichamelijke gevolgen. Zo is het soms nodig om opnieuw onder het mes te gaan, medicijnen te slikken en u bent wellicht tijdelijk arbeidsongeschikt. Wij nemen in de omgeving van Leiden graag deze zorgen van u over, zodat wij ons bezig houden met de aansprakelijkheid en de schadeclaim na de medische fout en u bezig kunt gaan met het herstel.

Wat te doen bij een medische fout

Natuurlijk proberen artsen en chirurgen mensen te helpen en beter te maken. Soms gaat er echter wel eens wat mis. Een medische fout is voor u en uw naasten heel vervelend. Het is niet meer dan normaal dat u uw recht wilt krijgen. Het is belangrijk om snel een advocaat medische fouten in te schakelen die u professioneel kan helpen bij uw schadezaak in de regio Leiden. Samen met hem bespreekt u wat de schade is. Dit is meestal van materiële aard, zoals misgelopen inkomsten en kosten voor een huishoudelijke hulp. Maar ook treedt er soms immateriële schade op, zoals pijn en verdriet, een blijvend litteken of geestelijk letsel. Hiervoor kunt u een vergoeding in de vorm van smartengeld krijgen. Zoekt u door een medische fout een letselschade advocaat in de omgeving van Leiden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 
 

Waarom kiest u voor ons?

  • Wij behartigen uitsluitend de belangen van slachtoffers
  • Korte lijnen, heldere adviezen, weten waar u staat
  • Wij kunnen goed onderhandelen en schuwen een procedure niet

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Dit claimen wij voor u

• Onverzekerde ziektekosten
• Hulp- en verplegingskosten
• Reiskosten
• Inkomensverlies
• Verminderde pensioenopbouw
• Smartengeld

Werkgebied

Leiden, Lisse, Oegstgeest, Warmond, Noordwijk, Katwijk aan Zee, Valkenburg, Voorschoten, Sassenheim, Stompwijk, Zoeterwolde, Koudekerk aan den Rijn, Hillegom, Roelofarendsveen en Oude Weteringe.

Hoofdvestiging