071 - 799 80 85

Letselschade advocaat nodig in Leiden?

Smartengeld verhalen in Leiden

Smartengeld is de financiële compensatie die men kan krijgen voor immateriële schade opgelopen bij een ongeval, mishandeling of een medische fout. Deze compensatie wordt gegeven voor alle leed, pijn, verdriet, gederfde levensvreugde, trauma’s en blijvende littekens als gevolg van een ongeval. U kunt het zien als een vergoeding voor psychische schade. Ondanks dat dit soort letsel niet altijd zichtbaar is, kan dit wel een grote impact hebben op het leven van het slachtoffer. Daarnaast is het erg lastig een waarde te koppelen aan dit soort ‘onzichtbare’ schade. De hoogte van smartengeld is daarom afhankelijk van diverse factoren. Zo wordt er gekeken naar de aard en ernst van het letsel, de mate van geleden pijn, de duur van het herstel en eventueel blijvende gevolgen. Wanneer u door het opgelopen letsel bijvoorbeeld niet meer kunt werken wordt dit extra zwaar meegewogen.

Laat smartengeld berekenen in de omgeving Leiden

Wanneer u slachtoffer bent van een ongeval wilt u graag weten waar u recht op heeft. Laat daarom de hoogte van smartengeld berekenen door een ervaren letselschadespecialist. Wilt u weten wat uw rechten en kansen zijn met betrekking tot een ongeval in de regio Leiden? Of wilt u meer weten over wat uw mogelijkheden zijn als het gaat om smartengeld of andere vergoedingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om u te laten adviseren over uw letselschadezaak door te bellen naar 071 - 799 80 85.

 

Uw letselschade advocaten

Wij hebben twee advocaten die u kunnen helpen met uw letselschade. Uw letselschadespecialist Mw. mr. R.T. Bocxe en letselschadespecialist mr. B.A.M. Schümmer staan voor u klaar in Leiden om u juridisch te helpen. Wij dragen het Keurmerk Letselschade, wat u de garantie geeft dat u bij een gerenommeerd kantoor zit, en zijn onder andere lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) en specialisatievereniging Advocaat voor Slachtoffers van Personenschade (ASP).

We hebben beide jarenlange ervaring als letselschadespecialist in Leiden en in de omgeving van Leiden en weten dus wat er speelt en hoe het werkt. Zoekt u ook een letselschade advocaat in Leiden of in de omgeving van Leiden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek bij u thuis.

 

Waarom Rijnland Advocaten?

  • Wij behartigen uitsluitend de belangen van slachtoffers
  • Korte lijnen, heldere adviezen, weten waar u staat
  • Wij kunnen goed onderhandelen en schuwen een procedure niet

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Dit claimen wij voor u

• Onverzekerde ziektekosten
• Hulp- en verplegingskosten
• Reiskosten
• Inkomensverlies
• Verminderde pensioenopbouw
• Smartengeld

Werkgebied

Leiden, Lisse, Oegstgeest, Warmond, Noordwijk, Katwijk aan Zee, Valkenburg, Voorschoten, Sassenheim, Stompwijk, Zoeterwolde, Koudekerk aan den Rijn, Hillegom, Roelofarendsveen en Oude Weteringe.

Hoofdvestiging

Menu