085 - 106 12 13

Letselschade advocaat nodig in Leiden?

Uw letselschadespecialist werkt samen in Leiden

In Leiden heeft uw letselschadespecialist als speerpunt samenwerken. Wij werken samen met u en, namens u, met de verzekeraar van de aansprakelijke partij. Ons doel is om ervoor te zorgen dat uw situatie weer wordt zoals voor u letsel opliep. Wij bieden u onze diensten aan in Leiden en in de omgeving van Leiden. Wij houden van een persoonlijke en doelgerichte aanpak. Uw belangen gaan voor. Wij houden altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek met onze cliënten. Dit kan bij ons op kantoor of bij u thuis in Leiden.

Juridisch advies in de regio Leiden

De Letselschade Raetsman is uw letselschade expert in de regio Leiden. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit en wij helpen u graag met het claimen van een schadevergoeding. Als slachtoffer van een ongeval heeft u al genoeg aan uw hoofd. Daarnaast is het belangrijk dat u zich zo goed mogelijk kunt richten op uw herstel. Wij nemen daarom graag het volledige juridische traject voor u uit handen.

Werkwijze

Onze werkwijze kenmerkt zich als persoonlijk en betrokken. Wilt u meer weten over hoe u het beste een schadevergoeding kunt eisen? Neem dan voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op door te bellen naar 085 - 106 12 13 of vul het contactformulier op de website in. Wij helpen u graag al uw vragen te beantwoorden rondom het claimen van een schadevergoeding. Ook vertellen wij u graag meer over onze werkwijze en diensten in de regio Leiden.

 
 

Waarom kiest u voor ons?

  • Wij behartigen uitsluitend de belangen van slachtoffers
  • Korte lijnen, heldere adviezen, weten waar u staat
  • Wij kunnen goed onderhandelen en schuwen een procedure niet

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Dit claimen wij voor u

• Onverzekerde ziektekosten
• Hulp- en verplegingskosten
• Reiskosten
• Inkomensverlies
• Verminderde pensioenopbouw
• Smartengeld

Werkgebied

Leiden, Lisse, Oegstgeest, Warmond, Noordwijk, Katwijk aan Zee, Valkenburg, Voorschoten, Sassenheim, Stompwijk, Zoeterwolde, Koudekerk aan den Rijn, Hillegom, Roelofarendsveen en Oude Weteringe.

Hoofdvestiging